Det var inte igår!

Stackars min lilla blogg, glömmer eller främst så hinner jag inte! ska försöka lägga in lite nya pics typ imorrn När jag får Trevlig helg eftersom jag ska jobba ikväll och imorgon dag.. segt som faaen men det fåt gå, behöver jobba röda dagar för att kunna stilla mina shopping behov, igår blev det nya skor klänning väska mm. kommer bilder sen. Var med Tess i Örebro igår var trevlig, lite stressigt bara men jag fick det jag ville ha=) Nu kommer E snart, vi ska åka till linde o fika innan jag ska jobba, skönt att hinna med det innan det tråkiga börjar. Men jag är ju förstås inte missnöjd med att ha ett jobb, TVÄRTOM!

xoxo, M.

Torsdag

Ledig idag liksom igår och det är ju underbart när det är såå fint väder ute!! Har ätit frukost och hunnit städa lite plus att jag håller på o tvättar. funderar på om jag ska ta en liten promenad, om jag orkar?.. min hals är inte ok :(  Ska följa med Emma Å när hon ska tatuera sig idag :) tror det kommer bli fint 3 små hjärtan ska hon ha på foten. VILL OCKSÅ! ska kolla om dom har nå snygga och se ifall ja blir sugen. Ska även kolla om jag ser nåt mer vårsnyggt, köpte mig ett nytt linne igår och en ny t-shirt SOM INTE VAR I SVART ELLER VITT :)  Igår spenderade jag största delen av dagen med Ida vi åt mat sen gick vi o kollade på lite affärer CHILL! åkte hem och åt sen åkte jag hem till Elin Vi spelade TP (frågesport) och jag kan ju säga att jag sög rätt hårt på det, brukar ju va en hejare på frågesport :( aja ja får visa de nån annan gång ;)

ÄR SÅÅ AVUNDSJUK PÅ EMMA KARLSSON! För hon ska få gå på bal IGEN! det vill jag också!

 jag vill jag vill!


xoxo, M ♥

Du skrämmer oss.

Rikard skräm oss inte som du gör. Vill att du ska bli bra. Läskigt hur livet kan förändras så snabbt, som att vända på en hand. Vi tänker på dig ♥


:(

Inte på topp idag precis.

Fick stanna hemma från jobbet idag för jag hostar typ ihjäl mej snart :( gaaah! Helt slut i kroppen också, nu blir det bastu, bye!


Ur funktion.

Bloggen är ur funktion tills jag orkar skriva. xoxo

Ta mig till havet!

Hallåsan var inte precis igår jag blogga. har ej orkat. Ska snart åka och jobba :/ tråkigt! men imorrn är jag ledig då ska jag mamma och Hanna åka till örebro och shoppa, SWEEEEET! Får se vad jag hittar men endel till lägenheten hoppas jag. sen på kvällen är det fotbollsträning igen. Kommer missa flera träningar nu p g a jobb! kanske bra att vila min jävla BLÅNAGEL  jag har på stortån! så jäkla typiskt att få en sån nuuuu! Snart dags för sandaler ju :( :( jaja finns ju värre saker i världen. Måste fixa håret nu have a nice day!

Ingenting kan bli ogjort, men jag ångrar mig så himla mycket. Betyder det inget kanske?! Förlåt :(

Puss, M ♥


Snart..

Sitter och väntar på att hon ska komma hem, hon som är hon hon som är min ledstjärna (även fast jag går min egen vän ibland) hon som gör mig så glad, är så lycklig att du är min syster Amanda ♥

SKA BEGE OSS UT PÅ EN ROADTRIPP!

PUSS

Påskpresent

 '
Syster kom hem ♥

Häxa or not?

Nu är det snart dags alla häxor att ta sin kvast och flyga till Blåkulla. Själv har jag ännu inte bestämt mig när jag flyger men om jag ska är väl redan bestämt?(eller) har två svarta katter här hemma så why not?... men finns ju tre till här hemma, kanske dom hinner före?
Så säg vilka ska åka till Blåkulla??



TRÖTTASTE människan börjar på M...

Godkväll. Har gjort min första fotbollsträning nu och fy tusan vad kul det är med fotboll alltså Jag ångrar verkligen INTE att jag blev med! väldigt trött nu men det är ju precis vad man ska vara! :)

 Glad tjej.

Tack och godnatt. PUSS, M ♥

Tisdag = Ledig

Åhhh ledig dag vad skönt det är. Guld värt! Sitter och lyssnar på melodifestivallåtar, I like. så himla fint väder ute och jag sitter inne, är så att jag MÅSTE städa rummet mitt nu när jag väl har tid så det går att vara där för nu är det bara ett ställe där man slänger in saker typ Så efter det kanske det blir en promenad,  Tess kommer hit och jag ska färga hennes hår. JAG PLUS FÄRGA HÅR går väl inte tiktigt ihop, men det ska nog gå bra var så längesen ja gjorde det bara.

Syster ligger i magsjuka :( tycker synd om dig Krya på dej ♥

Ha en bra dag, M

RELAX take it easy

Hej mina säkert få läsare! har ej hunnit skrivit sen flera dagar tillbaka men som sagt så har jag jobbat hela helgen fy helsike vad trött jag var idag hatar måndagar Speciellt när man har jobbat helg också men nu är det gjort! SWEEET! I lördags jobba jag dag pappsen kom och hämta mej svängde förbi hemköp INTE ALLS avslöjande att jag köpte tårta till Han, haha. Satt i solen en stund när ja kom hem, Elin kom förbi  med hundisen så söt är hon. Vi sola en stund sen tog vi oss promenad det var skönt! förutom mina magknip :( men det gick över som tur var! på kvällen grilla vi hos janne o kerstin jag och hanna åkte dit och åt mat och sen daimtårta :) gott! sen åkte vi till aspa Tess och Jimmy hade lite fest det var trevligt, körde hem några av dom som var där sen åkte jag hem och slockna i min säng. Söndag, jag och mamma åkte till kyrkan för att se när hanna och hennes komfirmandgrupp spelade en liten pjäs plus att det var gudstjänst, inte så himla kul men vi behövde inte vara där så länge vi hoppade över tipspromenaden För vi skulle nämligen hem och hämta pappa för att bjuda han på Kina restaurang före det hann vi svänga förbi cajsa och emil och titta på lilla Elliott :) guud vad gullig han är! Efter maten som var mycket god var det bara att åka till jobbet Kvällstur!

 

Janos, min kollega hade tråkigt och fick rita en tatuering på min arm, haha " LOVE DADY " står det, Nej han är inte klok i huvet. Men därför är det himlans kul på jobbet ibland! :)


Idag Måndag har jag jobbat dag sen solat och simmat det var Fint! Måste fixa lite bränna nu plus beach body 09.

Imorrn blir det nog fotbollsträning,huhu läskigt vet inte alls hur kunskaperna med boll är nu men det får visa sig. 2 år sen nästan exakt sen jag sluta spela. Får se om jag tycker det är kul nu isf kan det bli en fotbollssommar :)

PUSS, M ♥


Fredag och en hel jobbhelg framför mig!

Vaknade kl8 och såg hur fint väder det var, ville bara ut på en gång men hade bestämt med E att vi skulle gå vid tio. Och självklart så somnar jag om så jag är jättetrött när jag Måste gå upp. 09.06 ringer E och är så pigg och alert, vill att vi ska gå tidigare jovisst det går väl bra. men var bra trött och seg. Gick vita stigen det var riktigt skönt och nu har jag duchat ska äta lite mat sen jobbaa! Är inte alls sugen på det men det får lov att gå. Dagarna rullar på Snart nedräkning. MINA SISTA DAGAR PÅ VINKELVÄGEN. haha nej fan vad sorgligt det lät. Hejdå Storå Hej Lindesberg :)


Puss, M ♥

Shopoholic

HEJ! torsdag och ledig gick upp vid nio åt frukost och satt vid tvn en stund sen smsa E så jag ringde upp. vi kanske ska åka till Örebro en sväng? frågade hon. och jag som älskar att gå och strosa i affärer sa ju inte nej. var tänkt att vi skulle promenera (vackert väder ju) men det hinner vi imorrn! Så det bar iväg till örebro Biltema först sen jysk och coop så det var inte nån längre visit men fick endel med mej hem. vem blir förvånad? Jag köpte 3 skivor - MELODIFESTIVALEN - REGGAE hits och en Bruce skiva till pappsen som fyller på söndag. Han tror väl att jag inte har brytt mig om det men han ska allt få se att jag inte har glömt att även han fyller år. Tvålpump+tandborstmugg. Osthyvel, potatisskalare, konservöppnare och lite andra praktiska prylar. Servetter till min mor för jag tycker dom passade henne♥
Åkte hem och kastade i mig lite mat som pappa varit snäll och gjort ordning sen hämstade jag syster och vi åkte in och simmade, sen hämta vi mamma åkte till prästtorpet en sväng, snart dags för att köpa SOMMARSKOR. I like. Men inga skor idag men det hinner man ju köpa.

Upplysning: Snart fyller jag 20 :D


  for the toilette.


  Mina hjärtan som jag älskar ♥




PUSS


Beach 09

En till bikini beställd till sommaren.

RSS 2.0