Dagen började...

...med att jag sov i storå vaknade halv tio, fasen ställde inte klockan TROTS att jag hade bett Ida flera ggr att hon skulle ställa klockan, vet hur morgon trött hon kan vara, men känner väl mig själv och vet mycket väl att jag också är trött haha,. jaja hennes buk var ej nå bra så hon tyckte det var bra att vi åkte senare. Hon kom och hämta mig och mot örebro styrde vi! först blev det stan Najz prajz 2st skivor TOPPEN! ett par skor slank ner och present till E innan vi åkte till netonnet där det blev några prylar. Sen äntligen mot marieberg älskar att köpa kläder, BANGAR ej för ett par byxor eller TVÅ :D hihi. Snyggaste tröjan också=) Lila adidas, SWEEET. Kan det bli bättre? Tur att min mor inte läser min blogg. hon tycker att jag handlar lite för mycket ibland, eller ALLTID. men det var ju bra saker jag köpte ;) Ida: MM, visst ! . Hahaha. tröttta som tusan, åkte hemåt, spela min nya skiva Mycket nöjd med den!

yesyes, hann bara hem med sakerna på med bekvämare kläder sen hem till Emma för att planera lite för Putte :) :) inte för vi kom fram till såå mycket men trevligt iaf. Det löser sig nog med husvagn, hoppas jag?? elr Emmas affärer att KÖPA en husvagn. Vi får se hur det slutar :P Partyglasen är iaf fixade :D

Sen skulle Ida skjutsa hem mig, Hem till ensamheten :( sov hos mig i fornaboda sa Ida, ja inte säger ja nej till det. Gillar sällskap, men ju mer sällskap jag har så tycker ja bara det är jobbigt att vara själv sen. Men va fan klart man ska umgås med vännerna när man kan! Kvalitetstid heter det väl? Nåt sånt tror jag. Så här sitter ja nu ute i skogen. Ida tittar på gamla foton och vi lyssnar på Bimbotransan, blir inte alls nostalgisk.

Imorrn blir det att jobba kväll, bra jobbarkompisar så då rullar det på LÄTT! Sen på lördag jobbar jag dag, Ida och jag har funderingar på Blues-festivalen i frövi :P haha, men vafan Refreshments kommer ju dit!! skitbra ju.

Nu ska vi kolla lite film tror jag, slocknar nog ganska ovaggat kan jag tro!! =) efter en låång dag.

Tack för mej, xoxo M

Jooo oh oh oh je eh eh eh

För vi ska på PIP :D är så glad.

BloggDrottning...

...kan man väl inte kalla att jag är men jag jobbat på´t ;)

Har jobbat kväll sitter i sängen o kollar lite halvt på födelsedagsfirandet på Borgholm, Prinsessan fyller ju år! Grattis!
Och en annan prinsessa fyller på fredag, min lillasyster Hanna blir 15 år då :) Grattis i förskott MY DEAR.


       

                                                                                                                                ♥
Emma Elin Mathilda på PUTTE I PARKEN blir toppen :D

BRA DAG

Igår var det en bra dag! gick ner til station när ja sluta för att möta Wnada :) det var så kul att träffa dig gumman. vi gick och handla sen hem och lagade pasta carbonara mmmm så gott det blev. Elin kom förbi senare och vi bakade STORA muffins elr cup cakes om man hellre vill kalla dom de =) dom blev hur söta som helst.

    SWEET!

 Mina flickor ♥Idag har jag städat, tvättat, promenerat med Ida. Och sen även lagat med med Ida, det blev lasagne :) gott. nu ska hon dra iväg mej på att spela fotboll,, hahah får se hur det går. Lill-lördag till kvällen kanske ;)

xoxo, M

Efter regnet kommer solen...

jiiiihoooo vad glad jag blir om värmen kommer åter, hörde nämligen en fågel viska att det ska bli 30 grader, i slutet på veckan, ska dock jobba då men livet känns lite lättare när solen skiner än när regnet öser!!

Har jobbat ikväll, var tungt att gå dit men det gick bra när jag väl var där! Jobbar dag imorrn Sen två lediga dagar igen :) riktigt skönt. Tack chefen för att jag fick ett bra schema. Imorgon kommer Wanda och hälsar på mig. Ska bli så kul att träffa dig gumman ♥

Måste tillbaka på banan. Ska jag börja spela fotboll igen eller?? nånting måste göras.

xoxo, M


RSS 2.0