Bloggen tar en paus

Paus från bloggandet då jag har förstört min dator!

kissesM

Hej å hååå

Kämpa på. En till jobbdag väntar. Sen känner jag att jag förtjänar en ledig helg.. Efetr jobbet imorn skajag simma lite med Emma, ska bli skönt. Koppla av lite efter jobbet. Får se vad kvällen och helgen bjuder på.

Lite mer solsken tack!!

Min Johanna kommer hem efter att ha bott i Oslo ett halvår. Du är välkommen hem gumman ♥

 

KissesM


Samma gamla visa . . .

Så väntar ju väldigt smarta M tills diskberget är så stort att man knappt tar sig in i köket(lätt överdrift), varför gör jag så? ja det kan man fråga sig, bättre att beta av lite då och då. Vafaan jag måste skärpa mig, fick stå närmare en timme när ja kom hem från jobbet. Men jag har ju ingen annan att skylla än mig själv dock... SÅ SANT!!

kissesM

Pulsat i snön

Tog en promenad, på vita stigen. Fick pulsa för det var ju endel snö men kändes bra efteråt! Nu blir det några sit-ups sen dusch sen TV. Ikväll ska jag se på I en annan del av köping och Johan Falk! YEEEH!

Trevlig söndag! kissesM


Tyst och lugnt

Är hemma i Storå, familjen drog till Klacken och åker skidor på längden! Jag hade velat följa med men då jag har ont i halsen avstår jag. Usch det är väldans opassande att jag fick ont i halsen NU! Skönt iaf att va ensam och kunna göra det man vill, tror jag ska kika lite på alpint sen någon film.

Jag vill att nån ska färga håret på mig!!! hoppas A kan görat när hon kommer hem. Sen ikväll blir det kanske en utgång i nyktert tillstånd för mig. Kan bli kul!

Nu intar jag soff-läge! kissesM

Bara för att bättra på...

självbilden lite!! Fy fan vad jag ägde på gymmet idag! Jag var grym på rullbandet och med mina sit-ups! YEEAH!

Skönt som attan att skämma bort sig själv med positiva ord ibland! /M


Svart, spets och nitarRotade lite i garderoben och jag tror det här kan bli nästa utgång´s outfit..bara den svarta kavajen som saknas.

kissesMCoffee time

A sitter i soffan o chillar lite halvseg efter simningen. Medger att jag är lite besviken på mig själv att jag inte åkte snabbare i ruchbanan än henne. JAG BRUKAR JU JÄMT VA SNABBAST! :P

Mor kommer snart förbi på kaffe, ska testa nya bryggarn.

kissesM


Wonderful

Kan inte klaga på mitt uppvaknande idag, förutom min hemska alarmsignal. Men sen hörde jag en mysig brasa och fick en härlig Gi frukost framdukad åt mig - Sov hemma hos Emma i Allmänningbo. I deras mysiga lilla stuga:) Men hon skulle iväg o jobba så de blev hyffsat tidigt. Tack E för en trevlig dag igår, bara film och MYS.

Nu är jag hemma och kollar lite på Mamma Mia Dancing Queeeen, måste vara typ den bästa filmen! Sen ska jag o sys till badhuset och simma när hon slutar jobbet. Ska bli skönt! Smida vidare på våra planer kanske ;) YEEEAAH!

Låt: Akon ft. Sway - Silver and Gold

Vacker vintersol och 10 minus. Helt lagom. T o m jag trivs lite nu.

kissesM

Dukat för EN

Hahah, det här är inte ALLS Deprimerande!!?? :PMeen jävla Hello Kitty-TÖNT. Varför köper du alltid strumpor med den löjliga lilla katten!! Joo för hon är den sötaste :P går ju inte för sig att bara springa förbi dom!

/M


Alla goda ting är tre...

Amanda och Hanna är två änglar utan vingar. Mina änglar ♥

 

Imorn drar vi till Gustavsvik och åker forsen och kanske simmar ut i utepoolen, vilket verkar idiotiskt. Haha. Ska bli riktigt kul och skönt. Då kan man låtsas att man är i ett varmt land :)

 

XOXO /M


RSS 2.0