Sol och 20års kalas på schemat!

Den 30 juni för 20 år sen föddes en liten flicka som heter Elin Margaretha Luth. Idag har den tjejen blivit 20 år Och jag vill gratulera henne. GRATTIS RARING. ♥

Idag har jag solat mest hela dan med systrarna, sov i storå idag för att kunna sola direkt när ja vakna, frukost på terassen sen blev det solstolen :) Skönt vill jag lova. men va MATT man blir av solen, inte klokt viktigt att dricka mycket! saft är goott. Hoppas jag har fått nån färg idag annars äre nå fel hahah, är inte så förtjust i att alla är så bruna :P men E, J och E har ju vart utomlands så de är junte så konstigt att dom är som pepparkakor.

Som sagt så fyller Elin år så jag ska upp till henne och fira och äta tårta hoppas jag :)  men Emma låg på stranden fortfarande, ja hinner nog lägga mej i hängmattan en stund :D SWEEETT!

Återkommer med bilder har ju nämligen köpt en digitalkamera nu så nu ska ALLT dokumenteras! =) haha inte riktigt allt kanske ;)

xoxo, M

I like the civilisation

Hej det var längesen jag höll till här, tankarna har gått att ta bort bloggen men man kan ju bli sugen att blogga Sometime ;) sitter i Hölö, lyssnar på Milow-ayo technology, favorit! och Hölö ligger o södertälje, har sovit ute på Mörkö 2nätter, några km härifrån. har firat midsommar där tillsammans med famlijen Lindberg, Bernestig plus två famlijer till, men några fattades, lite synd enligt mig men det var kul ändå, första natten sov vi i militärtält, med kamin i mitten några frös men jag sov som vanligt DJUPT! andra natten blev det friggebod, SKÖN bäddsoffa! men några stackare fick tälta även denna natt. Nu är det iaf nästan slut på land-livet. Man saknar mycket när man är därute men Skönt att bara koppla av. Åkte till civilisationen för att duscha Tvätta håret SWEEETTT. Har ätit lite mat nu och snart ska vi åka till Vagnhärad för att hämta Andreas som kommer med tåget/bussen. Ja många okända namn på små byar typ lika små som hålorna hemma. Lindesberg I be right back :) Gaaah har ju så dammigt hemma, måste dra ett par varv med damsugarn och moppen. jaja sånt man bara måste göra. Nästa vecka hoppas jag min efterlängtade soffa kommer! skönaste soffan nån som vill ha filmiskväll då :)

Köpte massa nytt till hemmet när jag och E var till örebro häromdan, såg så mycket fint så då var det inte lätt att hålla i pengarna.
-kökslampa
-halllampa
-pläd
-bönträd
-gardiner till köket
-hallspegel
-hatthylla
-skohylla
-vas
-torkade blommor
-flätad pall
-oj blev visst några plagg, smycken också.


Nu ska vi åka. XOXO, Mathuldaaaa ♥


RSS 2.0