Höst

Underbara höstdagar Men vad gör jag ?? jobbar såklart... booring men jag kan nog palla hösten om det fortsättar att va så här fint För just nu är det verkligen superhärligt!! vore ännu härligare att kunna sitta ute o få lite sol på snoken men icke. Imorrn är det ledighet och träff med tjejerna..var tänkt vi skulle planera Thai men J kunde ej komma så de blir lunch mys och hårfärgning! Kissss.....


Mkt jobb

är inte bra i längden...men idag är jag ledig och det njuter jag av..hade ju chansen att sova ut men vem vaknar 7???? jo mathilda men ja drog mej till kl8 sen kolla ja på en usel film ja spela in igår.....sov hos föräldrarna så ja vänta bara på att nån skulle vakna... hm nej men jag gör väl lite frukost men ingen vakna blev lite data-tid sen kom dom upp och blev glada för min motgonpigghet :) det blev både ägg gröt kaffe yoghurt och rostat bröd.

Sen åkte vi upp på marken en stund och jag vill lova att det var MYcket folk!! blev bara ätbara inköp brända mandlar o nougat. Och nyss har vi proppat magarna fulla med rotmos och fläsk det var fint. Nu vet jag inte va ja ska hitta på TV kanske?? promenad?? ah vi får se på tal om promenad så har det vart en inaktiv vecka aja får ta igen det nästa vecka eller veckan därpå :)

kissssss

Ny vecka

Eller ja redan tisdag..veckorna flyger fram.

V. 38 JOBB

Måndag Kväll

Tisdag Dag

Onsdag Kväll

Torsdag Dag

Fredag Dag

Lördag Dag

Lördag E.M Kopparbergsmarken.

Ha en bra tisdag.....Kissss


Var rädd om dina nära...

berätta för dom att dom betyder nåt för dig att dom är älskade och att du finns där för dom i situationer då dom är ensamma så som dom finns för dig när du är ensam. Ta inget för givet. Gör det du vill och säg det du vill idag för imorn kan det vara försent.

Tänker på min vän Alex som gick bort för 4 månader sen ♥
Och på min vän som förlorade sin bror hastigt ♥
R.I.P.


Nytt från H&M

Hel knäppt att jag klicka hem bikinis och sommarplagg till hösten :D !!!!!!
Lugn fredag kväll SKÖNT!!
kissss

Komsi komsi...

Vintern o kylan får gärna komma för min del HAHA GISSA VARFÖR???? aaaah men då menar jag junte att det ska vara en dec med snö imorn när jag vaknar! Längtar till november galet mkt nu..men idag är det 11sept så så rackarns långt kvar är det inte! innan dess måste jag tjäna ihop endel pengar så jag kan unna mej där nere!!
Snart ska jag se Hangover, se ifall den är så bra som jag har hört.
Kisses

Denna lördag har jag kommit fram till....

att det spelar ingen roll om man har hur snygg blogg-design som helst det är ändå innehållet som är viktigt. Det som avgör ifall folk orkar läsa....!
Kisses

Härlig ledig måndag...

Förmiddan ägnade ja åt städning o diskning.. Sen hämta Elin mig vi körde mot skogen för svampplockning ingen större lycka där men skönt med frisk luft. Resten av dagen spendera vi i Elins soffa 3 filmer hann vi med
Snabba Cash
Twilight - New moon
Twilight - Eclipse
Den sista var bäst enligt mej dock så var ju huvudrollsinnehavaren i den första filmen så pass himla snygg att ja ville slita ut han ur rutan!!!....
Nu blir det te o digestivekex innan sov dags.. Sweet Dreams Kisses

Don't drink and drive!

Nej nej jag drack ju inte en droppe igår eftersom jag åkte på att vara chaufför men vem är det som slår ikull sig i trappan på väg hem??!! jo Mathilda! Såg väl antagligen trappstegen dubbelt när jag ivrigt bara ville hem till sängen så nu fick ja en fin blåtira på knäet! Jajaaaa så kan det gå...

Dryg seg långtråkig söndag. Måndag = Ledig. Gillar detta förhoppningsvis får jag träffa Elin.

Kisses.


OFFLINE!

Inget internet och jag saknar att blogga!!! Får se när jag orkar skaffa ett nytt om jag ens gör det, klarar mej bra utan faktiskt. Får bli glest med blogg inlägg helt enkelt.

I tidigare inlägg har jag ju berättat att jag har bokat en Härlig Thailands-resa
och medan jag väntar på att månaderna ska gå så hänger jag på gymmet o jobbar så mkt ja kan!
Pengarna ska rulla in o ja ska bli fit.
Rutmage???!! Iaf inte Put-mage ;) höhöhhö

kisses!


RSS 2.0