...

Hemma i storå, sov här i natt och ska även sova här kommande natt. Skönt att träffa familjen ♥ Bara slapp-dag idag, har så ont i halsen så jag vilar. Imorrn ska jag till arbetsförmedlingen och skriva in mig och sen jobba kväll. Hoppas att jag får jobba mycket nu. Så detta går ihop :) fest 2dagars var det i helgen, kul var det! men nu får det nog fasen bli lugnt framöver!! Många mysiga soff-mys-kvällar satsar jag på :)

Nu blir det mat och film! xoxo /M


Laugh every day!

Sista "normala" arbetsveckan för mig del då. Sen blir jag inringd när Dom behöver mig, skapligt utnyttjad :P men ja så får det bli ett tag.

Torsdag, fredag imorn HELG har längtat så efter helgen! Imorn blir det att jobba till 15.15 sen färga lillasysters hår OCH SEN DÅ?? tiden får visa det. På lördag blir det i vilket fall som helst Parkfest! Och jag hoppas W hakar! ♥

Nu ska jag sova ett par timmar. Sweet Dreams. /M


Kaffedrickare...

Jo Jo minsann, jag håller på och lär mig att dricka kaffe. Och idag har jag tillochmed kokat endast till mig själv, som aldrig har hänt förut :P men det är svårt utan mjölk =/ går knappt, aja nån klunk till kanske :)

Jobb om 2h.

Ha en bra dag! /M

Bekymrad och orolig själ.

Tänker och tänker. Tänker för mycket tror jag. Men imorn ska jag ta mig i kragen och ringa runt, visa intresse och visa att jag vill! Så jag jag kan handla med gott samvete ;)

Huvudvärk.se

Varför sån huvudvärk?? Förstår ingenting, jag drack väl inget igår?? :S

BÄSTA!

You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say Yes.Måndag...my new life start today!

Ny vecka, nya möjligheter. Jag njuter av ledigheten även fast det som skall komma oroar mig. Men det löser sig säger min kära mor "Det blir som man tänker" , hennes motto! klok kvinna jag ser upp till dig, du är en bra förebild ♥

Dagen började med att jag gick upp och åt frukost, la mig på soffan o kolla tv en stund, rinde och väckte Emma kl10 som det var sagt. På med kläder och knalla ner till E för att sedan gå runt lindesjön. skönt, sen har jag lagat mat, tvättat, strukit gardiner plus en ny duk jag har köpt.
Nu vilar jag lite, ska ner en vända till i tvättstugan sen kommer pappa hit o hjälper mig med gardinfästet så jag kan få upp mina gardiner :) tror att det blir fint.
Efter det ska jag ner till badhuset och simma tänkte jag. buhu det var så himla längesen jag var där men nu är det dags igen!

Ha en bra måndag. /M

SöndagÄven denna söndag lider mot sitt slut. Ska bädda ner mig här i mina underbara soffa, antingen kolla på friidrott annars nån dålig film jag har, har bara ett fåtal filmer, hur fan kan alla va tråkiga?? Ska nog överväga saken. Mamma Mia kan man ju inte säga är dålig, men mycket flitigt sedd :P mja kanske blir den ändå.

IMORN SKA JAG TILL NAUTILUS! SKA TA TAG I TRÄNINGEN PÅ ALLVAR NU! FIT FOR FIGHT! ;)

tack för mej, xoxo, M.

SOFFAN

  I LOVE...

Nu är den äntligen hemma och på plats i min lägenhet den efterlängtade och något omtalade soffan! Thanks.

Vad gör man för fel?!?

Förstår inte varför jag ska utsättas för såna människor, som ljuger och bara suger en massa energi. Och att jag inte lär mig Att jag inte behöver såna personer i mitt liv.
Hoppas jag kommer underfund med saker och ting. Är det de som kallas Erfarenhet kanske?
Gårdagen bjöd på...

Lunch med E på Bella´s. Det var himlans gott, betyget blir att jag kommer gärna tillbaka! När vi ätit tog vi en sväng genom lindes små butiker, tycker det har sin charm. Sen blev det glass på 37an. MMMM! I love ice cream ♥
Sen åkte ja hem o kolla på film sen sooov ja, somnade iaf inte mitt i filmen som de två kvällarna innan :P men ig¨r hade j ju inte jobbat :)

Idag Tisdag morgon 08.54: Ska snart gå till bussen som ska ta mig till Bångbro för att hälsa på Wanda :) SWEEEET! Bara massa regn men vi hade ju planerat att kolla på filmså var gör de :P Nog för att jag inte gillar regn men en eller två O.C-boxar gör suseeeen :)

Tack för mig. xoxo, M.
 

Lunchar med E Premiär-ätning på pastabaren.

Idag fick jag sova hur länge ja ville, sov till tio Skönt, men mulet va de när ja vakna :( men ser dock ut att kunna klarna upp:) det gillar vi! Har förövrigt min första semester dag. Fan va lyx, Gå hemma Med lön :) första gången för mig, vilken känsla.

Freedom.!

xoxo, M.

Bara du tror på dej själv...

...så kan du uppnå dina mål!Solig dag..

Vilken fin dag et blev dock inte så fint nu, men jag jobbar så ja lider inte så mkt av de :P gick runt lindesjön idag innan jobbet. Så nu är ja helt seg, gaaah! orkar inte göra nååt.
men men imorn vill jag köpa en cykel ska fråga far om han vill vara snäll och följa med.
Tråkigt inlägg, jag får bjuu på nåt roligare sen ikväll elr imorn?.. en bild också maybeee :)

xoxo, M.

RSS 2.0