BloggERROR!!

Jag vill ha en dator nuuuuu. Saknar att blogga. Blir kanske att beställa en när jag åker hem till mamma idag eller imorn :) mini-pc 10" elr nåt. KISSESm

OS-GULD!

 CHARLOTTE KALLA

 BJÖRN FERRYIgår fick vi andra medaljen som även den var GULD! Så himla kul och ikväll får vi heja på ANJA PÄRSON!

OS IS THE SHIT!!!Vilsen...

 

STÄMMER SÅ SJUKT JÄVLA BRA IN PÅ MIG!!!!


Varför inte liksom...Kanske göra nåt halv-RADIKALT??!

Torsdag

 Sjukt SNYGG! tappar andan.


Hemma i Storå, så jag passar på att uppdatera lite! Sov här även i natt men åkte in med A för att gå till sjukgymnasten och få akupunktur en andra gång... känns bra nu och jag hoppas att jag slipper huvudvärken! GLAAAD! Ska nog sätta på nån film och bara chilla sen ikväll blir det fotbollsträning ska bli kul. 


kissesM 

Äre svårt eller?

Är det en konst att vara ärlig?? tycker snarare tvärtom, att man måste va för jäkla skicklig för att ljuga hela tin! Hatar oärliga människor.. fattar inte nåt om hur dom tänker eller hur dom är funtade!!!? Aja, har iaf hört att man får mer erfarenheter ju äldre man blir, får väl lära mig en dag. Eller så är det väl så att man INTE ska förstå sig på dom och bara skita i dom. Eftersom jag hatar dom så är dom ju inget värda. Varför ödsla enegi?? varför gör jag ens det. Det är det jag måste lära mig först antar jag. Men va fan det retar livet ur mig att inte få säga det jag tänker!!! spricker snaaaaart!! Men jag vet att jag har människor som står bakom mig o tar emot mig vad som än händer. Det har inte alla. Stackars dom men det är inte synd om dom som ljuger dom blir ensamma i slutänden när alla vet. Frustrerande att stå på sidan o se!!


Jag älskar dom som bryr sig. Ni betyder mer än ni tror.RSS 2.0