Bjuder på några skönheter...
Lövi lööööv... vill ha alla och många flerrr!!


Give me the mooneyHar reserverat pengar inför resan. Hämtar dom nästa vecka!
Nu är hon snart påväääääg!

xoxo


Lördag

burrrrr kalla lördag ingen sol som jag hade hoppats..kanske blir en liten promenad ändå men jävligt snabbt får den gå annars fryser man ihjäl!!!! Är så glad att mammsi köpte en vinterjacka åt mig så ja slipper frysa men idag är det så grå kallt så det är kallt inne också.....sitter just nu och lyssnar på Axel rudi pell som påminner mig om Alexander ♥ men jag älskar den låten och kommer ihåg min vän med glädje I miss u!

jaha denna lördag vad händer ??? ska man orka hitta på nåt?? det visar sej snart blir det potatisgratäng och fläskfilégryta som mamsen och jag stått för, fint!

Trevlig helg ♥
xoxo


Vad hände???

med bloggen.....

Nack

FUCKING spärr !!!! Oskönt irriterande plågsamt ja ska jag sitta här hela dagen o rabbla nackdelar med nackspärr...nej det är inte så att jag tycker synd om mig själv att jag vakna kvart över 4 imorse och inte visste hur jag skulle ligga......buhu..

forts. följer!


Lördag

Löradagen i bilder, vi besteg Kindla jag och mamsen! var ju typ 12 år sen sist kom vi fram till buhu börjar man bli gammal eller hahahah.

Nu dissar jag storå för idag och åker till linde och dricker lite öl med Emsan.
kisses


Fixar´n

Igår fixade miss Mathilda (som alltid är nojig för att ringa till främmande människor) så att vi får sitta bredvid varandra på planet!!!! Eller nästan iaf vi får sitta två och två dit och alla fyra hem. Att jag blev stolt! Emma lova att tala engelska åt mig där nere som jag råkar vara rätt dålig på.
Ikväll är det jobb som gäller och dagtur imorn och efter det gymmet!
Fredag kväll = IDOL ! Vin?? maybeee...
London-08

xoxo


Steeeeker

raggmunk! Börjar bli min specialité :) Göööött.

Mamma och A är påväg hem så jag får mer Kvalitetstid idag än vad jag visste om...nån som samlar kvalitetstimmar???! nja men spontana träffar är toppen.
Åter till spisen..
XOXO

Ledig onsdag

Ledig dag: Frukost promenad lunch städ plus disk.....nu då??? Kratta löv kanske i solskenet låter ju helt suveränt!!

Trevlig onsdag. Kissss


Snart börjar...

...NEDRÄKNINGEN!!

Wohooooo!


miss miss miss

Den vackraste och bästa tjejen
Krya på halsen ♥

Det blir som man tänker

Ett för jäkla bra uttryck enligt min åsikt! Igår tänkte jag "Ska dom aldrig ringa från jobbet?" Nån minut senare ringer dom yeeeh it fells good. Jobb idag och imorn det tackar vi för.
Passar på att uppdatera medan jag har tillgång till internet. För lite bilder i denna blogg men det kommer sen! Just nu poppar jag Brolle innan ja ska knalla iväg till tåget.
Kisssss

NYTT favvo program

Elvis i glada Hudik

Befriande och hur härligt som helst!

-Det blir ju ingen kärlek om man bara pratar i telefon!


kiss and goodnight


MYS

sööööndag... sov hos sys i Gyttorp sen blev de nice and easy sön på badhuset med systrarna och mammsi. Vi ska införa att göra det minst en gång i månaden. H skaffade sig ett Actic kort så nu ska det byggas muskler...faaaaasen nu kommer hon bli MKT starkare än mig...hon är nämligen redan det hahah pinsamt.. !

Snart nedräkning....puh jag börjar hyperventilera!

Är nu i storå blir mat snart sen tv-soffan myS! Vad blir det för mat - Lite sällskap - Ensam mamma söker - The Guardian

kisses


RSS 2.0