Jag klarar allt...

Jag klarade av att jobba natten Nu känns de som jag kan stå emot allt :P haha jag är en stålkvinna helt enkelt!

Snart läggdags, har bara vart vaken i 7h. Men jobb väntar imorn jiihhaaa!

Puss /M

Natten skrämmer mig...

...ja, det är ingen nyhet att jag är rädd för mörker och att natten kan skrämma livet ur mig. Men att jobba natt! Hur ska de gå? kommer jag somna? vad ska jag ha för strategi? Natten till söndag får jag svar på mina frågor. Ska jobba natt och har aldrig gjort det Varför är jag sååå nervös. Tror jag kommer va sjukt trött men ska ge det en chans iaf!

Min mening: Onormalt att gå till jobbet när det är läggdags! Hel weird!

Nu: Soff-läge och jag gillar det ! /M

Fredag

Härlig fredag, eftersom jag är ledig i helgen, ska dra igång och städa För det behövs! Mindre kul men vad bra det blir :) en snabbis ner på stan bara.

Trevlig helg! /M

Livet är en fest


Stek-os..buhu

Idag innan jag gick till jobbet stekte jag korv och gjorde pommes i ugnen...så knalla jag iväg och tänkte: Fasen va ja luktar stek-os kände mig lite illa till mods eftersom ja skulle jobba, men tänkte inte mer på saken, och typ för en kvart sen när ja kom ner i omklädningsrummet och öppnar skåpet så slår lukter mig i ansiktet Jo minsann Stek-os, lite småkul men mest Äckligt! haha tar nog andra kläder imorn och vädrar dessa.

Nu blir det O.C en stund sen sängen. Sweet Dreams... /M


Jobb!

Jobb tis ons tors. Bra!

Grått, blött, trist...

Skitväder! Så vad gör det att jag sov till halv tolv! Inte ett jäkla dugg. Har kollat på film och diskat lite nu tänker ja hoppa in i duschen...KANSKE lägger ut nån bild från helgen. Då jag var på Frimis med girlsen.

/M

Söndag

Så har en hel vecka sprungit iväg igen...söndag och jag ska ta bena o knalla till bussen och åka till det lilla stället ♥

Förändring...

Före:Efter:(inget varar för evigt)

Torsdag en bra torsdag

Sov länge idag, många sköna sovmornar denna vecka..men tro mej ja skulle hellre gå upp o jobba. Men lite tur i oturen att jag inte har fått så mkt jobb denna vecka eftersom jag inte är helt frisk. Men nu har ja införskaffat "droppar", ett naturläkemedel som ska hjälpa mig på traven att bli frisk :)

Har även hunnit med att diska och städa, sen träffat mor o fikat, och hon klippte sig Det blev superfint och senare är det även min tur att ta plats i frisörstolen :) Ska klippa upp det o sen i med löshåret, det var längesen jag hade det så de ska bli lite kul=) Så nu är jag bara hemma o väntar på Emma. Ska sova hos henne, ska bli så kul för vi hinner aldrig ses Ordentligt.. ♥Ser framemot att få träffa dej..

Nu: Hänga tvätt det som jag tycker är så kul NOOT.

PUSS /M


Min blogg saknade något...

...Zlatan :)

Många tycker han är överskattad. Kanske, men varför i hela friden har han nu fått 4 guldbollar, spelar i en av de största klubbarna och gör riktigt bra ifrån sig?! Det är ju inte så att han har tur och gör mål i varje match. Hans skicklighet är obeskrivlig och han är en vinnare. Jag diggar den här mannen En förebild för många. Igår fick han sin fjärde guldboll och det var han värd!/M

Carpe diem...

...äntligen har skylten kommit upp på köksväggen. Tycker det är bra ord.

Sick and tired

Nu blir det snart sängen i hopp om att halsen är bättre imorn! Sweet Dreams... /M

Lördag kväll...

Jobbade till 22, kom hem och syster var taggad! Drog med mig till Nora...spelade kortspel och fick dricka Många klunkar :) Trevlig kväll var det...

 Beauty

 

 ♥

Idag är det fars dag så vi ska åka hem till Storå och rå om våran far extra mycket idag. Ha en bra söndag. Puss /M


Forever young...

Låten som aldrig blir för gammal eller dålig:

Alphaville - Forever young

Får jag inte nitar och läder...

...höga stön och porriga kläder


Att man ska vara så feg...

Jag är sugen, riktigt sugen på en ny frisyr... Det är ju bara hår och det växer ut! Varför ska man vara så nojjig.

 Nåt i den här stilen har jag tänkt...

Ska samla mitt mod men vänta lite och låta min lugg få bli lite längre Tror det kan bli bra :)

RSS 2.0