Dan före dan före dopparedan

Godisbak hemma hos mor och far så mysigt vi koka knäck och gjorde mozartkulor mm :)


Julstämning

På jobbet, fick en liten granbrosch att ha på skjortan :) men nu är det fem dagars ledigt :)
/M


Måndag

Ny vecka och inte vilken vecka som helst! Julveckan <3 Började dagen med ett gympass har duschat och ätit frrukost o nu ska jag alldeles snart gå till frisören men jag ska inte göra nå större förändring, bara toppa o fräsha till det lite :) / M

Finaste jag vet


9mån går fort...

För ca 9månader sen berätta min bästa vän att hon var gravid. Och nu är redan lilla prinsessan här och jag längtar och räknar ner dagarna (vet ännu inte när vi kommer att ses, men i vilket fall på julhelgen) dom stannar dock bara några dar men bara jag får hålla henne o snosa lite :) det har gått sjukt snabbt och jag är så glad för deras skull <3

/ Stolt lill-moster


4e adventsmys hos föräldrarna

Reklam för min händiga mamma som gått en chokladkurs och nu gjort söta presenter till sina kollegor. Praliner i olika smaker som hon gjort själv.

Hos oss: julmusik kaffe choklad.

/M


Senaste inköpen

Jag bara älskar snöflinge-mönster på kläder! Köpte ett par leggings Fuskpäls väst och en vinröd bastopp.


Bakdag med sys

Baby sys kom på besök så vi baka en mjuk pepparkaka :) så kul att träffa henne har inte hunnit setts så mkt på siståne. Och även stora sys kom när hon slutat jobbet, så det blev glögg o pepparkaka :)


Glögg

Vill bara sitta inne och dricka glögg nu när det är snö och kallt ute! Men nu kommer jag inte undan längre nu ska mina ben ta mig till gymmet..! Först träning sen glögg tagga tagga!


Onsdag

Om faktiskt nån nu läser min blogg så kan jag väl skriva lite då och då ;)

Hos mig: Laleh strömmar ur högtalarna och jag är snart på väg till jobbet!
Ute: Massa snö!!!!

Ha en bra dag! Kram /M

RSS 2.0