Dom som gör mig glad.




Familjen Lindberg ♥ Ni är mitt hjärtas fröjd och glädje.

 

Hamnar du i situationer du inte riktigt vet hur du ska hantera så lägg på ett leende Ett leende är aldrig fel (nästan iaf). Mitt bästa tillstånd är när jag är glad :)

Mys dag hemma i storå, till kvällen blir det fest! Yees jag är taggad.
Ha en bra dag Puss /M


Nedstämdhet

Down down down, the botten is nådd.

Dagens inköp

 Små skålar och duk

 Adventsljusstaken, älskar den.

 Skor, väska, blus

 Skorna


Är mycket nöjd med inköpen. Lugn kväll, jobb imorrn!

xoxo /M

You make my day!



En omtänksam bästa vän...säger alltid rätt saker när man behöver det. Du betyder mycket för mig W ♥

Söndag

Snabb-update av helgen.

Igår lördag jobbade jag dag sen på kvällen var det fest! Riktigt kul var det! Söndag vaknade jag och huvut dunkade! Usch så jag mådde. Men insåg att jag inte ville sitta hemma ensam o må dåligt så jag ladda mp3n med ny musik och hoppa i understället och tog benen och gick mot Storå! Vad är det för fel på mej har flera frågat :P Men behövde inte gå hela vägen Pappsen var snäll o hämta mig uppe i kallernäs. Tungt var det men huvudvärken släppte och det var jag tacksam för. Åkte iaf hem o satte igång bastun och åt mat. Sen sov jag en stund sen blev det mat igen med hela familjen och efter det såg vi på nya Wallander - Prästen Helt okej.  Är helnöjd med dagen faktiskt. Living the dream!

Låt: Fall out boy - Beat it

Imorrn får jag hem min nymålade byrå som jag är så glad över att den blev så bra. Har pappa att tacka för det ♥
Nu blir det tvn en stund och snart sängen för jag ör såå trött. Puss sovgott /M

Dream on dreamer...

 Diamonds...

 Design...

 Fashion...


Inredning

Inredning.... gud va kul det är att bara gå o titta i inredningsbutiker och tänka hur fint man kunde ha det hemma :)

Projekt hall:
Har köpt en gammal byra på loppis som jag o pappa ska åka och hämta imorn, den ska slipas och sedan målas. Ska ska ta fram den allra händigaste sidan inom mig (om den finns?!?) Några hyllor ska även målas och så ska jag börja min jakt efter två gamla pinnstolar. Inne i mitt huvud far tankarna omkring Den bilden jag har om hur min hall kommer att se ut är väldigt snygg :) lovar inget men bilder kanske kommer.

Nu blir de snart sängen. xoxo /M

Vaccinerad

Nu har jag fått spruta. Nu ungefär 8h senare har jag rätt ont i armen, jag hoppas verkligen att det inte blir mer smärtsamt än så här. Vill vakna och må bra om vara pigg Fast det är väl lite för optimistiskt tänkt iaf det med pigg när man heter Mathilda :) Jobb imorn igen.. får en hel del jobb och det tackar ja för!

nu ska jag snart krypa ner i sängen.

Puss sov gott /M

Vaccinations-dax, länet runt....

Min tur är imorn.... Fast tur vet jag inte?? Det visar sig.

Just idag är jag stark.. lalala.

Godnatt. Puss /M


Personligt påhoppad...

Tyvärr du hoppar på fel person.

Mamma ringde nyss...

Och frågade om jag var sugen på att åka till huvudstaden Sova på hotell o se på musikal. Givetvis är jag det! Älskar att sova på hotell :)

Hela familjen, var längesen vi gjorde nåt sånt. Ser fram emot det.

 

Nu blir det mat sen jobb! Ha en bra dag. Puss /M


Bilderna








Söndag...

Blev inte riktigt som jag tänkt idag, sov länge istället för att gå upp och ut o gå. Men antagligen så behövde jag det...Sys ska snart köra mig till jobbet är nämligen hemma i Storå.

Puss /M


Sovmorgon...

Sovmorgon plus film och frukost i soffan. Mysig morgon, nu väntar jag på Ida vi ska ner till stan en sväng sen gymmet med mamma Bästa mamma ♥



Tröött tjej...

6e dagen i rad, ja det var väl ett jäkla tjat om det men nu är det gjort och idag efter jobbet blev det promenad sen matlagning hemma hos mig :) ser fram emot min sovmorgon imorn! MYCKET.

Data/Tv sen säng. Puss /M

Det finns bra dagar, och även dåliga dagar...

Fram till lunch var dagen som en vanlig dag, rätt lugnt på jobbet jag lyckades med det jag gjore och kände mig nöjd. Efetr lunch ringde jag till mamma för att se att hon mådde bra. Vilket hon inte gjorde :( hon var ledsen på sitt jobb och det gjorde mig väldigt bekymrad. Sen berätta hon att Våran älskade hatade katt igår blev avliden pga två tumörer i magen :( gamla katt men ändå blir det ett slag i ansiktet, men jag insåg snabbt att det var bäst för Sotis att han fick somna Aldrig mer behöver du lida. Vila i frid ♥

Sitter här framför datorn/tvn och väntar på paj och Bonde söker fru :) och sedan Grey's såklart! Nu ska jag platta håret Jobb även imorn 6e dagen i rad :) Jag är uuuuung! jaja jag ska ju orka det.

PUSS /M


Modelluppdrag...

Ska snart agera som modell :) By Sara. Lägger upp pics sen om dom blir bra :P

Bloggar från bilen...

för första gången och guud vad nördigt det känns :P hehe är på väg hem till storå, jag o sys har vart på shoppingrunda, hitta lite fint idag igen :) så vi ska hem o prova vårt nya :)

Sen ska jag vara chafför jobb lördag söndag så det blir en lugn helg Skönt :)

Måste skriva en hälsning till min arbetskamrat Johanna -Ha det så bra på Malta, sola åt mig också :D Och ta det inte lugnt med drinkarna :) hoppas du läser det :P

xoxo, ha en bra helg! /M

RSS 2.0