Tisdag.

Vaknade rätt tidigt, fint väder var det så vad passade bättre än en promenad sen har jag ätit frukost kollat lite tv och sen blev jag så sugen på att beställa lite från h&m, en bikini t.ex. :) GE MIG SOMMAR! sen är det bara att ge sig iväg till jobbet, känns tungt efter några dagar ledigt men men bara att görat och se glad ut. måste kolla upp hur jag jobbar imorn i almenackan står det att ja ska jobba i den andra almenackan står det Ledig, hm vilket stämmer egentligen. vore ju inga fel att vara ledig för isf kan jag och E umgås Sweet. xoxo

Happy Birthday!

GRATTIS min kära syster, sjöng en liten väldigt liten trudilutt sen fick hon slå sig ner vid frukostbordet där vi gjort så fint!


 Congratz ♥


 ♥

Ikväll blir det utgång och vi ska INTE ta det lugnt :) PUSS


FredagsMyS!

 Champagne och jordgubbar

 Räkor och baguette

Sen blev det Let's dance och vissa däcka i soffan, Sweeeet på en fredag kväll. PUSS


Fullspäckat schema.

Har precis sprayat håret och maten är snart klar sen är det väl typ dags att åka in till lbg las för HLR utb. sen jobb! efter det lite sömn sen upp och jobba igen (imorgon alltså) efter det hämta mamma åka och hämta tårtan handla lite till kvällen, åka hem och baka kalddkaka slänga sig i duschen sen anländer våran syster till storå :) IMISSYOU. FredagMYS med familjen sen är det snart lördag, Kalas! Äta tårta och sen på kvällen blir det INTE lugnt för då är det utgång som gäller.


 FEST!

Lady Gaga - Poker Face TRÖTTNAR ALDRIG PÅ DEN LÅTEN!


Ha en toppen dag PUSS, M ♥


Våffeldagen.

Haallå! Sitter här med Elin har visat henne alla mina flytta hemifrån saker, var kul att titta på saker man inte sett på ett tag, som jag knappt visste man hade :) en massa shotglas som står tomma och oanvända Måste göras nåt åt :P
Idag har jag jobbat sen kom jag hem kollade på OC en stund innan jag drog iväg till affärn och handlade ingredigenser till VÅFFLOR.
Vill att min hals ska bli bra så jag kan gå ut med syster i helgen :/ den blir bara värre gaaaah! men men får se hur det blir tårta och presenter blir det iaf :)

Två arbetsdagar kvar plus HLR utbildning imorn sen är det helg, freeeeedom!
Puss, M ♥

a gift for my sister.

 
Hoppas hon blir glad. Tycker inte hon kan bli annat när det är så sööta paket :) och den Rosa prinsesstårtan ska hon ju få också min prinsessa ♥

Har precis färgat håret ska platta det nu och se hur det blev tror det blev bra, mamma är duktig, thaaanks.
Tack och hej för mig denna gång. take careeee.

Ledig dag

Igår Måndag, vaknade jag tidigt min hals tar död på mig! ringde till vårdcentralen och fick komma dit vid halv tio, men var ju förstås kö. Men det var ju bara ett virus som Så många hade kommit dit med.. jaja fick tips om smärtstillande. skyndade hem, hann med en tidigare buss till linde där jag blev upphämtad av Emma så kunde våran dag börja som innehöll Shopping :) I like! och mitt nya favorit ord är SWEEEEET.. alla kläder jag såg var så sweeeta :) men det blev ju förstår inte bara kläder, presenter till syster plus lite flytta hemifrån saker till mig sjelv, aldrig fel^^ Mina och Emma favoritbutiker är Chilli och Lagerhouse :) rekomenderas!

 törstiga blev vi!

 Lovegirl!

 MyJeans.

Dyrt blev det men mycket nöjd över inköpen så det är inget att gräma sig över, vad ska man ha pengar till om inte spendera??!

M ♥

Söndagkväll

Här sitter ja söndagkväll och ingen söndagsångest, skönt men rätt sällsynt :P har jobbar hela helgen, har gått rätt fort och gissa ifall jag var lycklig att får gå hem kvart över tre idag, hejdå ring inte till mig om det fattas folk imorn! för jag tänker inte jobba då. Ska åka med Emma Å till marieberg och handla presenter, det ser jag framemot :) sen ska hon sova över hos mig(lite nostalgi,som när vi var mindre ju), få se mina snygga köksstolar som jag aldrig kan tjata nog om. bilder kan tänkas läggas in här sen.

Ska köpa present till A kan nog hitta nåt som hon gillar. och kanske ser nåt pappsen skulle vilja ha. lets see tomorrow. Nu är det Beck snart. hejdåhejdå!!

Det blir som man tänker.

Känns inte som jag har nåt liv :O gaah jobbar jämt och hinner inte träffa nån E och jag har sagt flera ggr den här veckan att vi ska ses, men har det blivit av? .. nej :( i onsdags skulle vi Verkligen ses, men då är jag ju så snäll och säger Javist jag kan jobba ikväll(för det fanns ingen vikarie) så jag jobba heeela dan. skönt med lugn fredag kväll igår iaf men nu sitter man här tio i tolv och väntar typ bara att på att på åka till jobbet! åååh blir så trött. Känner att tankeverksamheten blir sämre och sämre vill inte jobba så mycket nå mer! iaf inte i sträck. det gör mig galen. har nog en svacka just nu bara(?!) för jag vill ju inte göra nåt annat än att just TJÄNA pengar för att kunna köpa allt jag vill ha till lägenheten. Om man ser tillbaks, typ ett halvår så sa jag att När jag flyttar ska jag minsann inte ha nåt gammalt, helt nytt och fräscht ska det vara! . Jag tänkte så och så är det ju faktiskt nu :) Varför klagar jag. bara den här kvällen plus imorrn ska jag jobba sen ledig en dag haha inte mkt men sen är det snart helg igen Då ska vi åka till sthlm Och fira Amandelicious på hennes dag! Rosa prinsesstårta sa hon. mina händiga händer kan nog fixa ska du seee! :D

I det här inlägget kan man sammanfatta att från att vara helt förstörd till att se allt fint jag har och bli glad =)

SWEEEET. Summer of 09 kommer inte bli som nåt annat år, jag fyller 20, A & M på kryssning its gonne be greaaat. Nu måste jag platta håret och pigga på mig lite innan jobbet.

Puss, M ♥


Dubbelpass.

Här har ni den tröttaste människan enligt henne själv Tilla-lilla har jobbat från 06.45 imorse till 19.25 ikväll. gissa om jag är trött! mina fötter blöder, haha nej då men nästan :P återigen jobb imorgon, efter jobbet örebro med pappa - köpa mina stolar :D wiiiiie! nåt att se framemot bra ! Soffa+Grey's nu, byeeeee.

Helgen.

Lördag morgon 06.15, vaknar och känner hur jävla ont jag har i kroppen. Undrar hur jag ska komma ur sängen, jag lovar det var så illa! gick ned, hörde att nån var vaken så jag sökte tröst hos min kloka mor som sa att bästa medicinen mot träningsvärk är att röra på sig. VÄRSTA TRÄNINGSVÄRKEN på länge! fasen har ont idag också. var ute och sprang med min Vältränade far i fredags, för er som inte har läst senaste inlägget. Och han fick inte ens upp pulsen, själv höll jag på att dö av trötthet. haha lite kul nu i efterhand. Jag gick iaf ut och hämtade tidningen, och så kände jag att jag bara måste ut och gå. Ville bara bli av med det onda, så 06.30 var jag ute och gick. En lördagmorgon, kan säga att jag var rätt ensam, men tur det för jag ville inte att nån skulle se mej haha. SEn blev det frulle och tvn en stund innan vi skulle åka till örebro, en sväng till usö blev det först. Sen hitta vi min drömsoffa, den första soffan vi såg och testade var den bästa! fast inget soffköp blev det  då. Sen tog vi en fika innan vi åkte till Jysk och IKEA. Köpte en massa praktiska prylar på ikea blir några till besök där, lite längre fram när jag vet vad jag vill ha för gardiner osv.

Har hittat mina DRÖM köksstolar, men fick ej plats i bilen så dom ska jag åka in och köpa nån dag i veckan :) Sen var vi så hungriga att vi åkte till MAX innan vi skulle till coop..


 Min söta tvättkorg.

  Förklädet som jag förälskade mig i :)

Hitta så mkt skoj på coop, sen var man helt slut. åkte hem och visa pappsen allt jag köpt sen blev det bråttom! redan kvart över sex såg jag, kastade mig i duschen och sminka mig och allt det där sen var det fest som gällde á la Rickard :)





Söndag: Bakis. sov bort hela dagen kan jag säga och det skäms jag för! det var ju så himla fint väder, idag är det grått, tråkigt. men men så är det. Ska äta mat nu sen blir det nautilus! Ledig idag, jobbar dessvärre resten av veckan. Baaaad. fast jag får tänka på alla pengar jag behöver. Ha en toppen dag.

Puss, M ♥

Helgen är efterläntad!

Fredag och helg så himla skönt, ledig i 4 dagar nuu :) det var längesen jag hade det så lyxigt. Ringde precis till min blivande hyresvärd :P och jag flyttar den 1juni :D ååååh så skönt att ha det där fixat nu! kan jag slappna av i helgen och bara hålla fokus på hur jag ska ha det i lägenheten, IKEA imorn :) och några fler inredningsaffärer med Mamma!! myys.

Ikväll blir det mat på folkan13 med Hanna Emelie Sofia och kanske elina och sandra :) ska vara nykter för att va på topp imorn igen :)
Nu ska jag nog ta och städa lite sen får det bli en promenad eller joggingrunda, vilket som känns bäst, inge lockande väder alls men skönt att blåsa ur kroppen. 
Åhhhhh är så glaaaad! 1/6.

Puss, M ♥

Torsdag, snart helg :D

Torsdag, en jävla skitTorsdag! usch är så himla irriterad, men vet att det kommer ordna sej, imorn hoppas jag att jag ska kunna slappna av. Fredag juu :) och jag är ledig 4dagar, lyxigt! Ska snart dra iväg till jobbet! skulle ju nästan kunna flytta dit är ju där typ jämt så :P haha men vad tråkigt det skule vara! jaja, sen när jag flyttar får jag nära till jobbet iaf :) sweeeet.

Skriver nåt roligare nån annan dag när jag är gladare. Puss, M

Dags att lämna boet.

Hej hopp! Tisdag: Gick upp efter nio nångång, var helt slut i kroppen efter simningen igår. Käka lite frukost sen lyssna jag på Bra musik och tog det lugnt bara. Tiden gick sakta började bli nervös (för att kolla på lägenheten) knastilla. bli nervös för en sån grej, men ville ju så gärna att den skulle passa Mig! Och det gjorde den juuu :D hihi, iaf den ena så den ska jag nog slå till på, vad ska hindra mig?.. men ska iaf ringa imorn och ge klart besked. Men allt stämde ju så bra! får jobba som en jävel så det går ihop :P Åh jag är så glad..

På tal om att flytta for storasyster till Stockholm och jobbar där nu. Hoppas du har det bra där.



  





Nu blir det tvn, fasen är så trött Kommer somna, gött är det :P hoppas jag håller mig vaken när det är Mästarna iaf =)
Ska ösa på med massa vatten för att inte få huvudvärk, simmade idag också nämligen .
Puss, M


Spyer och tårar!

Idag har vart en så jävlig dag! Avd.5=hell on earth! Tycker jag inte egentligen men när jag jobbade idag tyckte jag det, var så himla irriterad! fick svara på varenda jävla ringning! och vad fick jag för det?? jo! Vi har vart så duktiga idag nu går vi och fikar, JAG gjorde väl ändå nästan allt. fyfan, ville bara gråta och var så trött så jag kunde spy! 
Slog till på laptopen för endast 1200 spenar. haha inte likt mej att köpa begagnat "skit" men jag kände att jag måste ta den, får inget bättre erbjudande. så har jag ju råd med massa andra prylar istället :D gjorde en lista på vad jag behöver och jag kan lova att listan blev lååång. hihi men ska bli kul att handla! Blir nog Örebro med kära mor på lördag. Ja efter lite skratt med Trevliga arbetskamrater och beslut om datorn så gick jag ändå från avdelningen med ett litet leende, men väldigt trött! var över en timme kvar tills jag skulle träffa mamma på badhuset för att simma, satt och väntade uppe på lasarettet en stund sen gick jag sakta neråt, kallt som tusan var det i bassängen men efter en stund blev man van. Pratade så mycket så det gick snabbt, sen blev det bastu. sköönt! efter det var man ju nästan pigg, men nu har jag så ont i hövve ska lägga mig och kommer förmodligen slockna påengång! Sweet dreams!


Imorrn gäller det! Wish me luck.

Puss, M ♥


Söndag!

PiggelinSöndag! yesyes, ska iväg och jobba alldeles strax! Men jag är så tröött.. igår efter jobbet blev det att åka hem till Rickard på fest=) det var kul! så jag ska väl inte klaga fick ju äntligen se hans hus :)

 Ida var där, nykter syns dock inte på denna bild :P



 TröttMathilda



Puss, M ♥

...

Please! Don't say its to late.

Fredag!

Gick upp kl 7 idag jag vet jag är inte klok men famlijen skulle åka tidigt ville träffa dom innan, dom åkte till Karlstad för att städa ur lägenheten. Käkade frukost sen ringde jag till Egeryd, jo minsann på tisdag ska jag kolla på två lägenheter :D

 Spännande!



Nu ska jag sätta mig vid tvn sen blir det mat och efter det iväg till jobbet!


Puss, M ♥


Sommarlängtan.

 Vatermelon Martini


Åhhhh vad somrigt och gott det ser ut! Men inte lika mycket känsla att dricka den mitt i vintern, ellerhur?! Än så länge får man hålla sig till bastu och öl :P

Ingredienser

5 cl vodka
6 cl färskpressad vattenmelonjuice
1 cl koncentrerad vattenmelonssaft
isbitar

Garnering
vattenmelon


Torsdag...

Idaaaag har jag jobbat dag, skönt att komma hem, skulle egentligen jobbat kväll men blev dag för an kollega blev sjuk. Fick en förfrågan om jag ville köpa en laptop, 1200kr ville han ha förrn. Javisst vill ja ha den, ska kika på han på måndag men jag tror inte jag hittar nån för bättre pris, pappa fråga om den va stulen :P hahah nej nej jag lovar killen är helt reko! då kan jag köpa möbler för nästa lön :D för jag ska ju flytta hemifrån, har ej kollat på nån lägenhet än men snart så^^ vet vilken soffa jag vill ha, dom fina köksstolarna, bordet är lite oklart men nåt som matchar såklart :) mammsen ska visa mig en afrikansk affär där jag kan hitta fina möbler och inredning :) guud så kul.

Har precis ätit mat med familjen, pratat lite om en fjällsemester, det säger jag inte nej till, älskar fjällen när det är lite vår=) åka skidor två dagar och kanske rida islandshästar en dag, haha inte för att jag kan rida men det skulle nog va kul ändå :P kan tänka mig att man får ont i arslet när man är ovan. men det överlevar man ju:)
Nästa vecka ska jag komma igång med träningen har jag tänkt, har gått lite segt med det p g a förskylning plus omotivation men det ska ändras på nu! Simma, gymma, konditionsträning och promenader! Låter ju hur bra som helst, mjaa jag återkommer med hur det går :) nu ska jag gå in på internet och leta på två recept, tittade nämligen på matlagningsprograwm igår, vet inte va programmet heter men hon heter iaf Leila då kanske ni vet vem jag menar :P hon gjorde nån glassgrej som jag blev så sugen på att göra, kan skriva upp receptet här sen om jag orkar :) så gjorde hon Jordgubbsmojito! och hur sommarsugen blir man inte! gaaah men så jäkla långt äre ju inte te sommarn nu :D PositivaMathilda!




Puss, M ♥


Fest Tisdag!!

Ikväll är det party med brudarna, hur kul som helst! Förfest hos fördelsedagsbarnet Martina :D sen blir det öre! Satin. Nu sika jag och Johanna åka och köpa chips sen ska jag tracka Wanda heeeeela kvällen för det älskar jag :)


Måndag

Ny vecka och nya tag, så skönt att bara vara ledig men nu är det dags att gå till jobbet igen.


   Puss, M ♥


Inte hunnit på flera daaar

Hallå ja, har vart mkt nu så jag har inte haft tid att skriva. senast tror jag ja skrev att sys och jag skulle te Karlstad åkte dit i torsdags kväll blev film och sömn när vi kom fram. på fredagen åkte vi in till stan skulle träffa en gammal klasskompis till A och fika, efter fikat nästan Sprang jag in på gina, var säkert där en timme och kolla=) så roligt hitta endel, t-shirt kofta tunika linne och en underbar ring som jag älskar! hitta lite fina prylar på h&m också, ovanligt :P eller inte, haha. efter shoppingen så åkte vi hem och fixade oss lite snabbt för att återvända in till stan Blue moon var det som gällde, after work taco buffé drack lite vin sen blev det fest i korridoren på FH5 :) för vissa, andra gick ju och la sig för att vara pigg nästa dag då vi skulle åka hem, jag fick lite hemlängtan måste ja säga :P

  ♥ Syster och jag i våra rätta jag lite småfjantiga var bara tvungna att köpa söta godishalsband som vi istället hade som armband :D




Vi kom hem runt 3tiden på lördag em åt lite mellis sen sova jag en timme helt slut var jag efter allt farande med massa väskor och bussbyten hit och dit. På kvällen var det utgång som gällde så det var bara att bli pigg och sugen på fest. Back on track. inga problem. åkte upp till Elin och började kvällen där så kul för det var så längesen vi festa tillsammans.
ja sen blev ju inte mkt som man hade tänkt sig fast kul blev det ju ändå :P fick vara galna på dansgolvet och det är alltid kul =) smarta E och M trodde ju det sluta 1 som vanligt gick ut vid kvart i ett typ för att slippa den långa kön som förmodligen skulle bildas eftersom det var jättemycketfolk. men hallåå det slutar inte förrän två. in igen och dansa som tusan medan vi kunde =)


   Bästa Elin ♥


Nej nu ska jag be Elin komma och hämta mig så vi kan åka och beställa pizza, mmm ska bli gott, så blir det film mys hoppas Emmakvinnan kommer också!

Puss, M ♥

RSS 2.0