Idol-Andreas...

Hej blogg!

Idol-hysteri, nästan överallt kan man läsa om idol. Inte så konstigt eftersom det är den säsongen. Många små flickor och även Jag får alltid en idol-favorit. En kille får stämpeln flick-idolen! Har ännu inte upptäckt Han som har det där lilla extra. Om han finns med i år vill säga? Jo men klart han finns Han finns för någon. Jag däremot har spanat in en annan snygging. Jury-Andreas :) haha . snygging tycker iaf jag =) Hoppas han blir av med ögoninflammationen och kan ta av sig brillorna så jag kan se han beauty eyes ;)

Har precis ätit mat snart blir det hockey med I och E.
Buhu, mörka tiden börjar nu och Mathilda måste införskaffa sig en reflex.

Var i örebro igår hittade lite fint :)

-Stickad tröja (och tro på fan att den var varm)
-Vanlig enkel bomullströja
-Trosor
-Läppglans
-Benvärmare.

Känns så lite när jag skriver det? Men det är faktiskt sant Jag kunde hålla igen :) plus till mig själv.

Nu ska jag jag fixa lite innan det blir ishallen. XOXO /M

"Jag skrattar idag..."

Hahah. Jag och Ida fick oss ett gott skratt inne på lidl idag. Förlåt Emma vet hur de känns men gud så kul du såg ut :P

Nu ska jag se på blåsta blondiner i Hollywood.

/M

OJ DÅ

Mathilda är klar före Amanda idag när vi ska iväg. Händer inte ofta :) Nu blir de marken!

Ha en bra dag. /M

Längsta dagen ever...

Ujuj, natten mellan torsdag och fredag slog mina sömnproblem till igen! somnade halv 3 elr nåt på natten och skulle upp halv sju... visst gick det bra att gå upp men eftermiddag var seg. Och ni undrar säkert varför i hela friden ja går upp halv sju på en ledig dag?? Jo för jag skulle baka cup cakes till min Emma :) vad gör man inte för att få överraska. dom blev bra iaf och jag styrde volvon mor Allmänningbo. grattde E i förskott, hon fyller 21 på söndag men då ska jag på dop så idag passa vi på att träffas. Men största anledningen till att jag åkte var väl för att hon skulle få fixa mitt går :P^ÅÅÅH så himla nöjd är jag. Tack kära du ♥ kommer kanske en bild senare =) 

Klockan tickar iväg och även imorn ska jag upp i hyffsad tid, Gå på marken med sys! Kvällen: 50års fest. Ska bli kul.

Sweet dreams alla bloggläsare. Puss /M


Vad är nu detta?

Vaknade med halsont har nyss varit förkyld och har inte tid med det nuuuu. ! Blir att dricka massa Echinaforce idag Hoppas det hjälper!

Imorrn ska jag förhoppningsvis fixa håret! Emma ska hjälpa mig att färga och klippa. Bara jag får låna bilen.

Soff-läge.

xoxo. /M

P.S. I love you...

En riktigt bra film jag kan rekomendera! Alla som älskar Romantiska filmer Se den!

Helgen har bjudit på...

Fredag: Jobb, fika med Tess sen famliy dinner at china Och Mathilda blev matförgiftad USCH vilket skit.! Men kvällen blev ändå lyckad, lite mycket men kul var det :)
Lördag: Vaknade och insåg att dagen skulle bli jobbig, kändes som nån slog mig med en hammare i huvet :( letade desperat efter min kamera som jag inte kunde hitta nånstans. Tänkte att det var kört när den inte ens var hemma hos kusin, men sen hitta A den i min klänning som låg släng på badsumsgolvet. Konstigt nog så var den hel :) blev så glad. Sen på kvällen åkte vi hem till Storå, grillade och tog det lugnt, somnade framför tvn sen var det bara att gå och lägga sig.
Söndag: Skriva CV och kolla herrmatch stod på schemat och så blev det efter det kolla jag o sys på film sen var vi ut o åkte lite innan One tree hill började och nu sitter jag här. Så har min helg varit, blir snart sockerkaka till "Ensam mamma söker".

Sen är det snart läggdags. Jobb tidigt imorn. Sweet dreams. /M ♥

Kära blogg.

Torsdag, har jobbat på avd 2 idag gick bra :) hoppas på mycket jobb nu så pengarna kan rulla in igen.

Omtumlande dag, man tror att man orkar hur mkt som helst ibland, men tillslut säger kroppen till. Det är inte starkt att kunna jobba hur mkt som helst, det är starkt att ha fömågan att lyssna på sin kropp.
Hur som helst så blev de ingen fotbollsträning idag. Skönt att bara vara hemma, letade rätt på min diskbänk idag också, visste att den fanns där nånstans :)

Imorn blir de jobb igen. Efter det återstår att se, tror jag hoppar över marken.

Mina ledstjärnor ♥ tack för att ni finns.


Tv sen sömn. xoxo /M

Söndag

En riktigt härligt söndag idag :)



Idag börjar One Tree Hill :D gissa om jag är glad! Älskar den här serien. Inte missa!

Nu intar jag soffläge för en stund sen upp till vallen igen för nästa match :) A-laget!

Ha en bra söndag! /M

Fredag..

Idag sov jag i storå tog bussen hem tidigt för att hinna baka paj tills mormor och morfar kom på besök, det blev en lyckad paj Dom åt och såg glada ut iaf! :) ♥

Sen så har jag slöat i soffan kolla lite på Mamma Mia, gick sedan och mötte mor nere på stan, åkte även idag hem till storå Home sweet home!..har precis beställt lite mat så nu ska vi hämta deeeen :)

See yaa! /M


Sys skjutsar mig..

..upp till Stråssa där jag ska spela fotboll. lite nervöst Men bara att ta tjuren vid hornen som man säger!

Kort och gott. PUSS

Katastrof!!

Shit, hade man kanske föör höga förväntningar?? 3p iaf det får man väl vara nöjd med men självmål. Dom kunde verkligen inte göra mål på Egen hand idag! Usel insats.
Fråga: Vad gör Nilsson på plan? fattar inget, ser ingen mer än jag och min far att han spelar hemåt 9 av 10 ggr? En ny högerback efterlyser jag!

Mer idol nu. Godkväll /M

Trubbel i paradiset...

...ja det kan man lugnt säga att det är på Uper east side! Okej lite nörd är jag men kan inte låta bli att Älska Gossip Girl även fast människorna är väldigt skumma och ytliga. Älskar kläderna dom bär och allas fina hår :)


Lägger ut lite utlovade bilder..






  Fint dukat.

xoxo /M

queen M.

Nu har jag bestämt mig, har visserligen inte genomfört det men är riktigt sugen. Comeback gånger 2 på samma år. Men denna gång ska bli seriöst. Yes på torsdag gäller det. Wish me luck.

Goodnight all of you. /M


Måndag

Härliga måndag Ny vecka Nya möjligheter.

Har lagat mat och duschat snart kommer Elin vi ska promenera. Välbehövligt! Ska försöka gå varje dag. Bli av med det onda jag har i kroppen och efter det bege mej ner till nautilus :) låter väl som en bra plan.

Tack o hej /M

Pics...



 Jag och bästa

/M

Kräftor...

Åhh så gott det är med kräftor. Har precis ätit det - Familje-mys ♥  Mätt i magen nu, senare blir det glass och chokladsås :)

 

Återkommer med pics.

xoxo /M


Blå-fingrad...

Tvätt-tid från 12, har sprungit upp-och-ner i tvättstugan och däremellan damsugit och torkat klibbiga golv Nån som har spillt läsk känner ingen som är lika klumpig som jag. Hann med att klämma fingret i en låda också, Faasen jag hann inte ta bort det innan den andra handen stängde :P

Har lagt in massa kort på datorn En bild säger mer än 1000 ord.

 Fin tjej.

Lika vacker som en ros...

Tell me, What happen tonight?


En söt inbjudan...



Detta söta kort damp ner i brevinkastet, En inbjudan till Elliots dop :)


Förkyld...

Är förkyld, snor snor snor rinner hela tin! Så himla drygt. Men hoppas det bara ska bli bättre nu. Imorrn blir det Alvedon+C-vitamin och en promenad. Tror det gör mig gott.

Ska även aktivt söka jobb :P ja visst låter det bra!

tack o hej. /M

RSS 2.0